نگین دندان چیست؟

نگین دندان برای زیبایی دندان و طراحی لبخند زیبا به کار می رود از سنگ مصنوعی بی رنگ و براقی تشکیل شده که هر فلز پرارزشی مثل طلا و انواع سنگ های گرانبها مثل بلورهای ریز را شامل می شود. نگین دندان در در بخش جلویی و بالایی دندان های جلویی یا دندان های نیش یا هر دندانی که در موقع خندیدن دیده می شود گذاشته می شود. نگین دندان در موقع خندیدن شما می درخشد و توجه مخاطبان شما را به خود جلب می کند و لبخند شما را سفیدتر و با درخشش تر جلوه می دهد

نکاتی درباره کاشت نگین دندان و طراحی لبخند

 

نکته هایی مهم درباره کاشت نگین دندان

• شیوه کاشت نگین دندان غیرتهاجمی و بدون درد می باشد.
• به مراقیت های خاصی نیاز ندارد.
• نگین را می توانید هر زمانی که بخواهید در آورده و یا عوض کرد و اثری روی مینای دندان شما نخواهد داشت.
• کاشت نگین دندان بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد و ۱۰۰ درصد قابل برگشت می باشد.
• نگین در مقابل لکه مقاوم می باشد.
• مسواک زدن مثل سابق است. و هیچ محدودیتی برای شما ندارد.
• اگر کاشت درست انجام شود هیچ عارضه و ضرری نخواهد داشت و هیچ آسیبی به ساختار دندان های شما نمی زند. کاشت نگین در دندان اگر با نظارت و دست دندانپزشک انجام شود بی ضررترین کاشت ها می باشد.

روش چسباندن نگین روی دندان

حتما کار گذاشتن نگین دندان را یک دندانپزشک متخصص انجام دهد تا از هماهنگی کامل نگین روی دندان اطمینان حاصل شود. پروسه کاشت نگین در دندان کوتاه مدت و بدون درد است و تقریبا ۱۰ دقیقه طول می کشد. نگین انتخاب شده با کمک یک ماده چسبناک قوی روی دندان چسبانده می شود. مینای سطح دندان در این شیوه نبایست سوراخ شود و صدمه ببیند. قبل از گذاشتن نگین واقعی باید از دندانپزشک مشاوره بگیرید و دندان پزشک با بررسی و معاینه دندان شما توصیه های لازم را به شما می کند. اگر نیاز به اقدامات پیشینی برای نگین باشد و اگر پیش از کاشت نگین روش درمانی خاصی نیاز داشته باشید آنها را به شما بازگو می کند. دندانپزشک به شما اطمینان می دهد که مینای دندان شما قوی، سالم و بدون مشکل است یا نه. اگر دندانپزشک بفهمد که دندان شما مشکلی دارد، دندان دیگری را برای کاشت نگین به شما یشنهاد می دهد. هنگامی که دندانپزشک از بهداشت دهان و دندان شما راضب بود برای شما نگین مناسب را پیشنهاد می دهد و سطح دندان و بافت کناری آن را به صورت کامل تمیز می کند. البته سطح دندان اندکی زبر می شود و بعد نگین در دندان دلخواه شما چسبانده می شود. دندانپزشک فهرستی از مراقبت های لازم را برای شما می دهد. اگر هر گونه درد یا ناراحتی داشتید یا مشکلی برای نگین پیش آمد هر چه زودتر با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

ماندگاری نگین دندان چقدر است؟

نگین های کار گذاشته شده روی دندان شما معمولا ۶ تا ۱۲ ماه ماندگاری دارند. البته بیشتر ماندن نگین به محل چسباندن نگین ، عادت های غذایی و بهداشت دهان و دندان شما وابسته است. اگر خواستید نگین دندان را دربیاورید یا آن را تعویض کنید، دندانپزشک به آسانی این کار را انجام می دهد. مینای دندان شما در کندن و برداشتن نگین هیچگونه آسیبی نمی بیند و چیز زایدی در دهان شما به جا نمی ماند. نگین دندان به دندان شما آسیبی نمی زند. نگین مانند یک سیم ارتودنسی به مینای دندان شما و یا مانند ماده ای پرکننده به دندان های پیشین شما اتصال می یابد و هیچ درد و سوراخی ندارد. کاشت و برداشت نگین دندان به گذاشتن و برداشتن سیم های ارتودنسی شبیه است. برداشت نگین خیلی آسان است و هیچ دردی را حس نخواهید کرد. نگین در مسواک زدن هیچ تغییری ایجاد نمی کند شما می توانید مثل همیشه دندان های خود را با خیال راحت مسواک بزنید. البته در روز اول بعد از کاشت نگین توصیه می شود از مسواک های برقی استفاده نکنید. نگین دندان از بلورهای شیشه ای یا طلایی ریزی می بانشد که تیزی ندارند. نگین دندان اگر بیفتد و به بدن شما هم برود به همان فرم طبیعی که وارد بدن شده از آن خارج می شود.